vineri, 29 martie 2013

2 ani de Reaggaelize it! : Deadly Hunta (UK) ~ Setup (Timisoara)


2 ani de Reaggaelize it! : Deadly Hunta (UK) ~ Setup (Timisoara)


vineri, 12 aprilie, 22:00

2 ani de Reaggaelize it! : Deadly Hunta (UK)

Reggaelize it! isi aniverseaza 2 ani de existenta printr-un eveniment de exceptie. Invitatul special este Deadly Hunta.


Warm-up: Reggaelize It! Squad
Main act: DEADLY HUNTA (UK)
Selectors and After-party: Irie Warriors (RO)

Pret bilet: 10 Lei

DEADLY HUNTA

Deadly Hunta si-a inceput cariera la inceputul anilor 90’ in cadrul sound system-ului African Roots and SkyJuice. In 1994, a mers in Jamaica unde a avut oportunitatea sa inregistreze in studioul Bobby Digital. Din acel moment a realizat conexiunea lui cu muzica si faptul ca aceasta ar putea deveni o cariera pentru el.
In urmatorii ani, Hunta a sustinut numeroase concerte alaturi de artisti precum Glamour Kid, Silvier Taylor, Daddy Freddy si multi altii. In 1996 a semnat un contract cu casa de discuri MCA, unde a castigat multa experienta in turneele din UK. De asemenea, l-a insotit pe Buju Banton in turneul ’til Shiloh’ din 1996.
A lucrat in mai multe proiecte de-a lungul timpului, initial alaturi de Bobby Digital, si mai tarziu intr-o trupa hip-hop ragga numita Coalition. Cu aceasta trupa, a aparut in cadrul show-ului de la BBC a lui John Peel si in concerte alaturi de Super Naturals si Mad Professor.
Concertand cu trupe precum Wu Tang, Ice T, FYA girls si multe altele, este usor de vazut contributia lui Deadly Hunta in muzica in anii urmatori. Recent, Deadly a fost prezent la majoritatea festivalurilor reggae din Europa si la multe show-uri pe continent. Deadly este recunoscut in prezent ca unul dintre artistii Reggae/Dancehall/Hiphop de top ai Europei.

Links:
http://www.smokedawgz.com/
http://www.facebook.com/pages/Deadly-Hunta
https://soundcloud.com/deadly-hunta
……………………..……………….
Irie Warriors
Irie Warriors Sound sunt un grup din România care promovează muzica si cultura dub/reggae. Cântă atât piese clasice cât și piese noi de la începuturile reggae la rub a dub, de la dancehall digital la one drop și uk dub.

Atitudinea puternică și autentică a membrilor Irie Warriors Sound i-a propulsat în topurile Culturii Rasta românești. Grupul a construit cel de-al doilea soundsystem reggae din Romania si organizeaza de cativa ani festivalul Reggae Pon Di Hills de la Teliu-Brasov.
http://www.facebook.com/IrieWarriors

 
Un produs Blogger.